Schutting Boekel

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Boekel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal anders zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Boekel

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Boekel.

Een erfafscheiding plaatsen in Boekel hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Boekel is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Boekel voorheen een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Boekel zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Boekel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dinteloord
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Nagele
schutting Maasbracht
schutting Olst
schutting Bakkeveen
schutting Rijssen
schutting Venray
schutting Maartensdijk
schutting Uddel
schutting Heukelum
schutting IJmond