Schutting Antwerpen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Antwerpen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Antwerpen. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Antwerpen

We werken enkel met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Antwerpen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Antwerpen erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van dit type schutting Antwerpen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Antwerpen.

Tuinschermen Antwerpen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Antwerpen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Antwerpen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Antwerpen is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Antwerpen die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij Antwerpen voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Antwerpen.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Antwerpen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Antwerpen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Antwerpen is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Antwerpen

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Drachten
schutting Roggel
schutting Vessem
schutting Zeist
schutting Drogeham
schutting Herwijnen
schutting Geervliet
schutting Heech
schutting Tollebeek
schutting Losser
schutting Dalen
schutting Best