Schutting Antwerpen

Op zoek naar een moderne schutting Antwerpen? Prins schuttingen kan de schutting Antwerpen bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Antwerpen deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Antwerpen

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Antwerpen correct plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Antwerpen gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Antwerpen.

Tuinschermen Antwerpen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Antwerpen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Antwerpen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Antwerpen.

Een schutting plaatsen Antwerpen hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Antwerpen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Antwerpen die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben we Antwerpen eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Antwerpen. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Antwerpen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Antwerpen

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Antwerpen is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Antwerpen

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerde
schutting Andijk
schutting Ulft
schutting Oostzaan
schutting Almelo
schutting Sint Annaparochie
schutting Meerssen
schutting Herkenbosch
schutting Lopik
schutting Clinge
schutting Lieshout
schutting Ten Boer