Schutting Driebergen-Rijsenburg

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Driebergen-Rijsenburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Driebergen-Rijsenburg

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Driebergen-Rijsenburg.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Driebergen-Rijsenburg is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Driebergen-Rijsenburg? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Driebergen-Rijsenburg bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Driebergen-Rijsenburg

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gorredijk
schutting Nijverdal
schutting Warffum
schutting Heeze
schutting Zwartewaal
schutting Herten
schutting Lisserbroek
schutting Wijk en Aalburg
schutting Montfoort
schutting Vogelenzang
schutting Meteren
schutting Grootegast