Schutting Driebergen-Rijsenburg

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Driebergen-Rijsenburg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Driebergen-Rijsenburg. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Driebergen-Rijsenburg

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Driebergen-Rijsenburg bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Driebergen-Rijsenburg erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Driebergen-Rijsenburg bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Driebergen-Rijsenburg.

Tuin schermen Driebergen-Rijsenburg

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Driebergen-Rijsenburg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Driebergen-Rijsenburg.

Een schutting plaatsen Driebergen-Rijsenburg hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Driebergen-Rijsenburg is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Driebergen-Rijsenburg. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Driebergen-Rijsenburg? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Driebergen-Rijsenburg.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Driebergen-Rijsenburg.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Driebergen-Rijsenburg

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Driebergen-Rijsenburg is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Driebergen-Rijsenburg

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rozenburg
schutting Klundert
schutting Zwartewaal
schutting Gulpen
schutting Luyksgestel
schutting Lekkerkerk
schutting Fijnaart
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Haaksbergen
schutting Oude Pekela
schutting Riel
schutting Wijchen