Schutting Dongen

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Dongen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Dongen kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niks anders doen dan het installeren van schuttingen. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Dongen

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Dongen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Dongen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Dongen eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Dongen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Dongen zetten:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Dongen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Liessel
schutting Den Dolder
schutting Lekkerkerk
schutting Oudehaske
schutting Elst
schutting Enkhuizen
schutting Bergen op Zoom
schutting Luyksgestel
schutting Naaldwijk
schutting Ilpendam
schutting Breskens
schutting Numansdorp