Schutting Reusel

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Reusel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Reusel

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Reusel.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw huis in Reusel is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in Reusel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Reusel? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Reusel. Dat was nog nooit zo simpel! De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Reusel.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Reusel

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Doorn
schutting Andijk
schutting Liempde
schutting Meteren
schutting Veendam
schutting Venray
schutting Breukelen
schutting Opperdoes
schutting Roelofsarendsveen
schutting Zeeland
schutting Hilversum
schutting Andijk