Schutting Reusel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Reusel? Wij kunnen uw schutting Reusel bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Reusel vakkundig en snel voor u. Het monteren van een schuttingen Reusel kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Reusel

Onze ervaren bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Reusel foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Reusel zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Reusel. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Reusel.

Tuinschermen Reusel

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Reusel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Reusel: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Reusel die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Reusel.

Een schutting kopen Reusel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Reusel is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Reusel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Reusel.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Reusel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Reusel.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Reusel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Reusel niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Reusel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grave
schutting Ammerzoden
schutting Velserbroek
schutting Rijen
schutting Meteren
schutting Nieuwveen
schutting Oostzaan
schutting Hoek van Holland
schutting Leunen
schutting Gronsveld
schutting Den Bosch
schutting Diepenheim