Schutting Reusel

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Reusel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Reusel. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Reusel

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Reusel correct monteren. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Reusel bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Reusel.

Tuin schermen Reusel

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Reusel

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Reusel uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Reusel.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Reusel is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Reusel. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Reusel? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Reusel. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Reusel.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Reusel van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Reusel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Reusel is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Reusel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Reusel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enter
schutting Zevenbergen
schutting Riethoven
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Driemond
schutting Megen
schutting Ermelo
schutting Helmond Brandevoort
schutting Druten
schutting Dodewaard
schutting Petten
schutting Bovensmilde