Schutting Bekkevoort

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Bekkevoort? Prins schuttingen kan uw schutting Bekkevoort leveren of plaatsen de nieuwe schutting Bekkevoort vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bekkevoort

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Bekkevoort, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Bekkevoort erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze categorie schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Bekkevoort bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Bekkevoort.

Tuinschermen Bekkevoort

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Bekkevoort

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Bekkevoort.

Een schutting plaatsen Bekkevoort hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Bekkevoort is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Bekkevoort die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Bekkevoort.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Bekkevoort. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Bekkevoort. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Bekkevoort.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Bekkevoort

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Bekkevoort is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Bekkevoort

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oeffelt
schutting Balk
schutting Vollenhove
schutting Montfoort
schutting De Lutte
schutting Beegden
schutting Pijnacker
schutting Goirle
schutting Midwoud
schutting De Wijk
schutting Raamsdonk
schutting Maasbree