Schutting Herne

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Herne? Prins schuttingen kan de schutting Herne leveren of monteren uw nieuwe schutting Herne deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herne

We werken enkel met bedreven medewerkers die niks anders doen dan het zetten van schutting Herne. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Herne zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Herne.

Tuin schermen Herne

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Herne

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Herne uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Herne: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Herne die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Herne.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Herne is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Herne zult vinden voor uw woning in Herne. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Herne.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Herne. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Herne plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Herne gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Herne

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Herne nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Herne

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Woudenberg
schutting Liessel
schutting Geldermalsen
schutting Nieuwleusen
schutting Oudewater
schutting Borger
schutting Zuidwolde
schutting Heino
schutting Kruisland
schutting Blerick
schutting Zwartewaal