Schutting Hedel

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Hedel? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven personeel die niks anders verrichten dan het plaatsen van erfafscheidingen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Hedel

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Hedel.

Een schutting plaatsen in Hedel hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Hedel is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Hedel. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Hedel voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Schutting kopen Hedel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Hedel.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Hedel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Appingedam
schutting Smilde
schutting Rijsoord
schutting Doesburg
schutting Hulsberg
schutting Den Dungen
schutting Norg
schutting Roggel
schutting Nijmegen
schutting Baarle-Nassau
schutting Herwijnen
schutting Bunschoten