Schutting Hedel

Op zoek naar een beton schutting Hedel? Wij kunnen de schuttingen Hedel leveren of installeren de nieuwe schuttingen Hedel vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hedel

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het installeren van schutting Hedel. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Hedel bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Hedel. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Hedel.

Tuin schermen Hedel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Hedel

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hedel.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hedel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Hedel die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Misschien hebben we Hedel eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Hedel. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Hedel van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Hedel

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Hedel is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Hedel

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit meerdere type poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rossum
schutting Langenboom
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Hoogeveen
schutting Heeze
schutting Mijnsheerenland
schutting Brakel
schutting Onstwedde
schutting Haaren
schutting Wijhe
schutting Beesd
schutting Someren