Schutting Lobith

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Lobith? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een correct resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal anders zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Lobith

Een houten schutting vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Lobith.

Een erfafscheiding plaatsen in Lobith hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Lobith is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Lobith. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben wij bij u in Lobith voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Lobith.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Lobith

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Willemstad
schutting Didam
schutting Goes
schutting Wouw
schutting Borgharen
schutting Vlissingen
schutting Enkhuizen
schutting Oldenzaal
schutting Heythuysen
schutting Baarle-Nassau
schutting Winschoten
schutting Middelrode