Schutting Lobith

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Lobith? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Lobith. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lobith

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Lobith bent u verzekerd van een goed resultaat met juiste garanties. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Lobith erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Lobith zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Lobith.

Tuin schermen Lobith

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lobith

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Lobith.

Een schutting kopen Lobith hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lobith is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Lobith. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Lobith.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Lobith.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Lobith van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lobith

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Lobith is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Lobith heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lobith

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Malden
schutting Gendt
schutting Bakel
schutting Enter
schutting Rijsenhout
schutting Tholen
schutting Breezand
schutting Tilburg
schutting Amersfoort
schutting Emmen
schutting Breedeweg
schutting Hedel