Schutting Velserbroek

Op zoek naar een beton schutting bij u in Velserbroek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Velserbroek

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Velserbroek.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Velserbroek is nu erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we bij u in Velserbroek voorheen een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Velserbroek zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Velserbroek

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting IJburg
schutting Sint Maartensdijk
schutting Werkendam
schutting West-Terschelling
schutting Vollenhove
schutting Rhenen
schutting Renswoude
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Ter Aar
schutting Venhuizen
schutting Delden
schutting Berg