Schutting Velserbroek

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Velserbroek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Velserbroek. Het monteren van een schuttingen Velserbroek kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Velserbroek

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Velserbroek foutloos plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Velserbroek vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Velserbroek.

Tuinschermen Velserbroek

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Velserbroek

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Velserbroek uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Velserbroek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Velserbroek is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Velserbroek zult vinden voor uw woning in Velserbroek. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Velserbroek voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Velserbroek plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Velserbroek van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Velserbroek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Velserbroek. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Velserbroek

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogezand
schutting Lierop
schutting Udenhout
schutting Harskamp
schutting Bergeijk
schutting Sint Odiliënberg
schutting Lochem
schutting Nieuwkuijk
schutting Veen
schutting Vaassen
schutting Hapert
schutting Vlijmen