Schutting Langeraar

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Langeraar? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of installeren de nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren kunnen de luxe erfafscheiding correct monteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Langeraar

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze soort erfafscheiding. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding kopen Langeraar.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Langeraar is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we bij u in Langeraar voorheen een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Langeraar. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Langeraar bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Langeraar

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Renswoude
schutting Zoeterwoude
schutting Wognum
schutting Gemert
schutting Grubbenvorst
schutting Naarden
schutting Oirschot
schutting Ter Aar
schutting Eefde
schutting Mill
schutting Maurik
schutting Mook