Schutting Langeraar

Op zoek naar een nieuwe schutting Langeraar? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Langeraar. Het plaatsen van een een schutting Langeraar kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Langeraar

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Langeraar. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Langeraar.

Tuin schermen Langeraar

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Langeraar

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Langeraar.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Langeraar is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Langeraar zult vinden voor uw woning in Langeraar. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Langeraar? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Langeraar. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Langeraar.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Langeraar

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Langeraar is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Langeraar

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidhorn
schutting Gorssel
schutting Born
schutting Diepenheim
schutting Beemster
schutting Langeraar
schutting Lisserbroek
schutting Ter Heijde
schutting Panningen
schutting Made
schutting Westerhoven
schutting IJsselmuiden