Schutting Langeraar

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Langeraar? Prins schuttingen kan uw schuttingen Langeraar op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Langeraar vakbekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Langeraar kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Langeraar

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Langeraar bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Langeraar.

Tuin schermen Langeraar

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Langeraar

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Langeraar die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Langeraar.

Een tuinafscheiding plaatsen Langeraar hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Langeraar is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Langeraar zal vinden voor uw woning in Langeraar. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Langeraar? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Langeraar plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Langeraar gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Langeraar

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Langeraar is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Langeraar heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Langeraar

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haarlem
schutting Kerkdriel
schutting Budel
schutting Lisse
schutting Winterswijk
schutting Rozenburg
schutting Kortenhoef
schutting Genemuiden
schutting Nieuwe Pekela
schutting Slochteren
schutting Obdam
schutting Soesterberg