Schutting Neerpelt

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Neerpelt? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Neerpelt. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerpelt

Wij werken alleen met bedreven personeel welke niets anders verrichten dan het zetten van schuttingen Neerpelt. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Neerpelt vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Neerpelt zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Neerpelt.

Tuin schermen Neerpelt

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Neerpelt

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Neerpelt.

Een tuinafscheiding plaatsen Neerpelt hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Neerpelt is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Neerpelt. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Neerpelt eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Neerpelt zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Neerpelt gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Neerpelt

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Neerpelt is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Neerpelt

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Apeldoorn
schutting Aardenburg
schutting Nieuw-Vennep
schutting Deurne
schutting Heech
schutting Lent
schutting Broek in Waterland
schutting Hulsberg
schutting Waalwijk
schutting Sas van Gent
schutting Axel
schutting Opheusden