Schutting Neerpelt

Op zoek naar een hout beton schutting Neerpelt? Prins schuttingen kan uw schuttingen Neerpelt leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Neerpelt deskundig en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Neerpelt kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerpelt

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Neerpelt. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Neerpelt gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Neerpelt zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Neerpelt.

Tuinschermen Neerpelt

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Neerpelt

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Neerpelt uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Neerpelt.

Een schutting kopen Neerpelt hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Neerpelt is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Neerpelt die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Neerpelt.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Neerpelt zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Neerpelt gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Neerpelt

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Neerpelt niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Neerpelt heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Neerpelt

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Odijk
schutting Sneek
schutting Broek op Langedijk
schutting Vroomshoop
schutting Putten
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Gilze
schutting Hoogkarspel
schutting Rijswijk
schutting Reusel
schutting Moergestel
schutting Aalburg