Schutting Ommen

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Ommen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Ommen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ommen

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Ommen bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Ommen gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen Ommen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Ommen.

Tuinschermen Ommen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Ommen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Ommen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Ommen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Ommen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Ommen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben wij Ommen voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Ommen. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Ommen plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Ommen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Ommen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Ommen is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Ommen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Helvoirt
schutting Breda
schutting Druten
schutting Oeffelt
schutting Tegelen
schutting Holten
schutting Wezep
schutting Callantsoog
schutting Beuningen
schutting Gennep
schutting Kamerik
schutting Echt