Schutting Ommen

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Ommen? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Ommen kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Ommen

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Ommen.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Ommen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Ommen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! De navolgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Ommen.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ommen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit diverse type poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Vlijmen
schutting Nederweert
schutting Appelscha
schutting Rozenburg
schutting Nieuwkoop
schutting Hasselt
schutting Kessel
schutting Olst
schutting Huister Heide
schutting Kruiningen
schutting Hoogkarspel
schutting Linschoten