Schutting Well

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Well? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Well

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Well.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw huis in Well is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Well? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Well bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Well

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Surhuisterveen
schutting Dongen
schutting Ursem
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Stramproy
schutting Oostzaan
schutting Moordrecht
schutting Leiden
schutting Den Burg
schutting Deil
schutting Bergum
schutting Nederhorst