Schutting Well

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Well? Prins schuttingen kan uw schutting Well bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Well bekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Well

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Well foutloos monteren. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Well bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Well. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Well.

Tuin schermen Well

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Well

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Well uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Well.

Een schutting plaatsen Well hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Well is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Well die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Misschien hebben we Well voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Well. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Well. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Well van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Well

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Well nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poort Well

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Spaubeek
schutting Kapelle
schutting Gorredijk
schutting Zeeland
schutting Stein
schutting Spaarndam
schutting Wieringerwerf
schutting Weesp
schutting Denekamp
schutting Poeldijk
schutting Ammerzoden
schutting Oud Gastel