Schutting Well

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Well? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Well. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Well

We werken uitsluitend met bedreven personeel die niks anders doen dan het zetten van schutting Well. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Well erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Well bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Well.

Tuinschermen Well

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Well

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Well uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Well: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Well die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Well.

Een schutting kopen Well hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Well is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Well zal aantreffen voor uw woning in Well. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Well voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Well. Het was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Well.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Well gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Well

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Well nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Well

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oeffelt
schutting Apeldoorn
schutting Zundert
schutting Ulvenhout
schutting Beesel
schutting Emmer-Compascuum
schutting Groet
schutting Bakkeveen
schutting Uithuizen
schutting Born
schutting Zwammerdam
schutting Biddinghuizen