Schutting Meijel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Meijel? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Meijel kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten kunnen de tuinafscheiding correct plaatsen. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Meijel

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Meijel.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin in Meijel is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Meijel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we bij u in Meijel voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Meijel zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Meijel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hoogerheide
schutting Wintelre
schutting Haamstede
schutting Middenbeemster
schutting Wehl
schutting Wemeldinge
schutting Zierikzee
schutting Waalre
schutting Heinkenszand
schutting Leusden
schutting Zuidlaren
schutting Smilde