Schutting Meijel

Op zoek naar een luxe schutting Meijel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Meijel. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meijel

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Meijel bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Meijel gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Meijel bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Meijel.

Tuin schermen Meijel

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Meijel

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Meijel: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Meijel die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Meijel.

Een schutting plaatsen Meijel hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Meijel is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Meijel die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Misschien hebben wij Meijel voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Meijel. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Meijel.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Meijel

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Meijel niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Meijel

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meerlo
schutting Weerselo
schutting Leersum
schutting Oenkerk
schutting Langerak
schutting Zeist
schutting Koudum
schutting Brakel
schutting Dodewaard
schutting Den Helder
schutting Hoogvliet
schutting Oeffelt