Schutting Meijel

Op zoek naar een nieuwe schutting Meijel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Meijel. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meijel

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Meijel bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Meijel gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Meijel.

Tuin schermen Meijel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Meijel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Meijel uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Meijel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Meijel is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Meijel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Meijel? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Meijel. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Meijel zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Meijel van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Meijel

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Meijel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Meijel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Halfweg
schutting Hellevoetsluis
schutting Elburg
schutting Harderwijk
schutting Havelte
schutting Scherpenisse
schutting Zwanenburg
schutting Beekbergen
schutting Bolsward
schutting Niekerk
schutting Alkmaar
schutting Pijnacker