Schutting Kauwendael

Op zoek naar een moderne schutting Kauwendael? Prins schuttingen kan de schuttingen Kauwendael bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Kauwendael vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kauwendael

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Kauwendael bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Kauwendael erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Kauwendael.

Tuinschermen Kauwendael

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kauwendael

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Kauwendael uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Kauwendael die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kauwendael.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Kauwendael is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Kauwendael. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Misschien hebben we Kauwendael voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Schutting kopen Kauwendael. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Kauwendael.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Kauwendael van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Kauwendael

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Kauwendael. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Kauwendael heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Kauwendael

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Muntendam
schutting Molenhoek
schutting Bladel
schutting Bathmen
schutting Harderwijk
schutting Arkel
schutting Ruurlo
schutting Monnickendam
schutting Den Oever
schutting Ruinerwold
schutting Twello
schutting Heusden