Schutting Kauwendael

Op zoek naar een nieuwe schutting Kauwendael? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinafscheiding Kauwendael. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw tuinafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de tuinafscheiding is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan tuinafscheidingen bouwen kunnen de luxe schutting perfect plaatsen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Schutting Kauwendael

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Kauwendael. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Kauwendael.

Een schutting plaatsen Kauwendael hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kauwendael is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Kauwendael. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Kauwendael.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Kauwendael. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Kauwendael

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Tolkamer
schutting Utrecht
schutting Zaamslag
schutting Apeldoorn
schutting Hoogeveen
schutting Tweede Exloërmond
schutting Dommelen
schutting Didam
schutting Appingedam
schutting Harderwijk
schutting Overdinkel