Schutting Castricum

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Castricum? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Castricum. Het monteren van een schuttingen Castricum kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Castricum

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Castricum bent u zeker van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Castricum erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Castricum zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Castricum. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Castricum.

Tuinschermen Castricum

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Castricum

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Castricum.

Een schutting kopen Castricum hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Castricum is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Castricum die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Castricum? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Castricum. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Castricum.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Castricum gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Castricum

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Castricum nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Castricum

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Den Dungen
schutting Reusel
schutting Goedereede
schutting Zevenaar
schutting Hoogezand
schutting Handel
schutting Goes
schutting Bennebroek
schutting Minnertsga
schutting Avenhorn
schutting Schoonhoven