Schutting Castricum

Op zoek naar een beton schutting Castricum? Prins schuttingen kan de schutting Castricum op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Castricum bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Castricum

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke niets anders verrichten dan het monteren van schutting Castricum. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Castricum gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Castricum. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Castricum.

Tuin schermen Castricum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Castricum

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Castricum: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Castricum.

Een tuinafscheiding plaatsen Castricum hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Castricum is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een tuinschutting Castricum die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Castricum? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Castricum. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Castricum.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Castricum van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Castricum

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Castricum niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort Castricum

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beuningen
schutting Lopik
schutting Dommelen
schutting Genemuiden
schutting Veghel
schutting Roosendaal
schutting Meteren
schutting Sleen
schutting Doorwerth
schutting Hoevelaken
schutting Nuenen
schutting Nijmegen