Schutting Castricum

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Castricum? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Castricum

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Castricum.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Castricum is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben we bij u in Castricum eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Castricum. Het was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Castricum.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Castricum

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wagenberg
schutting Mierlo
schutting Hapert
schutting Cothen
schutting Lienden
schutting Deil
schutting Doesburg
schutting Zwaagwesteinde
schutting Beerta
schutting Oudehaske
schutting Grave
schutting Vledder