Schutting Berkel Rodenrijs

Rond aan het kijken voor een beton schutting Berkel Rodenrijs? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Berkel Rodenrijs. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berkel Rodenrijs

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Berkel Rodenrijs, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Berkel Rodenrijs vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Berkel Rodenrijs.

Tuin schermen Berkel Rodenrijs

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Berkel Rodenrijs

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Berkel Rodenrijs uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Berkel Rodenrijs: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Berkel Rodenrijs die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Berkel Rodenrijs.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Berkel Rodenrijs is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Berkel Rodenrijs zult aantreffen voor uw woning in Berkel Rodenrijs. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Berkel Rodenrijs eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Berkel Rodenrijs plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Berkel Rodenrijs van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Berkel Rodenrijs

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Berkel Rodenrijs. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Berkel Rodenrijs heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Berkel Rodenrijs

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Melick
schutting Roggel
schutting Nijverdal
schutting Riethoven
schutting Losser
schutting Uitgeest
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Milheeze
schutting Wierden
schutting Soerendonk
schutting Schoonoord
schutting Weesp