Schutting Berkel-Rodenrijs

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Berkel-Rodenrijs? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding correct monteren. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Berkel-Rodenrijs

Een houten schutting vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Berkel-Rodenrijs.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin in Berkel-Rodenrijs is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Berkel-Rodenrijs. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Berkel-Rodenrijs? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! De volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Berkel-Rodenrijs.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Berkel-Rodenrijs

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Valkenburg
schutting Geesteren
schutting Uddel
schutting Lunteren
schutting Beuningen
schutting Ulft
schutting Abcoude
schutting Opheusden
schutting Almkerk
schutting Velden
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Middelburg