Schutting Vosselaar

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Vosselaar? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Vosselaar. Het bouwen van een schuttingen Vosselaar kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vosselaar

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Vosselaar bent u zeker van een goed eindproduct met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Vosselaar vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Vosselaar zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Vosselaar.

Tuinschermen Vosselaar

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vosselaar

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Vosselaar.

Een schutting plaatsen Vosselaar hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Vosselaar is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Vosselaar zal vinden voor uw woning in Vosselaar. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Vosselaar? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Vosselaar. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Vosselaar. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Vosselaar van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Vosselaar

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Vosselaar nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Vosselaar heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Vosselaar

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verschillende modellen poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gorinchem
schutting Terheijden
schutting Barneveld
schutting Tilburg
schutting Middelstum
schutting Sleeuwijk
schutting Breda
schutting Assen
schutting Gouderak
schutting Made
schutting Losser
schutting Schipluiden