Schutting Ternat

Rond aan het kijken voor een beton schutting Ternat? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Ternat. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ternat

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Ternat. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal anders zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Ternat gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Ternat. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Ternat.

Tuinschermen Ternat

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ternat

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Ternat uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Ternat die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Ternat.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Ternat is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Ternat zult aantreffen voor uw woning in Ternat. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Ternat.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Ternat bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Ternat gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ternat

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Ternat nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Ternat

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leerdam
schutting Puttershoek
schutting Axel
schutting Bemmel
schutting Heerjansdam
schutting Sleeuwijk
schutting Simpelveld
schutting Hoevelaken
schutting Linschoten
schutting Ittervoort
schutting Beuningen
schutting Baexem