Schutting Ternat

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Ternat? Wij kunnen de schuttingen Ternat bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Ternat vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ternat

Wij werken alleen met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Ternat. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Ternat bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Ternat.

Tuinschermen Ternat

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ternat

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Ternat uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Ternat: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Ternat die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Ternat.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Ternat is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting Ternat die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Misschien hebben wij Ternat eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Ternat. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Ternat van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ternat

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Ternat is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Ternat

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Simpelveld
schutting Maarn
schutting Apeldoorn
schutting Jubbega
schutting Doorwerth
schutting Borne
schutting Geleen
schutting Ter Apel
schutting ’t Veld
schutting Harkema
schutting Hoorn
schutting Venhuizen