Schutting Lanaken

Rond aan het kijken voor een beton schutting Lanaken? Prins schuttingen kan de schuttingen Lanaken bezorgen of zetten de nieuwe schutting Lanaken vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lanaken

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Lanaken bent u verzekerd van een perfect resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Lanaken vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen Lanaken bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Lanaken.

Tuinschermen Lanaken

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lanaken

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Lanaken: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Lanaken.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lanaken is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Lanaken die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin Lanaken? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Lanaken. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Lanaken. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Lanaken.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Lanaken

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Lanaken is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Lanaken

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kruiningen
schutting Nieuwkuijk
schutting Witmarsum
schutting Oud Gastel
schutting Koudekerke
schutting Willemstad
schutting Olst
schutting Doesburg
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Oud-Beijerland
schutting Standdaarbuiten
schutting Dedemsvaart