Schutting Lanaken

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Lanaken? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Lanaken. Het zetten van een een schutting Lanaken kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lanaken

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers welke niks anders doen dan het installeren van schuttingen Lanaken. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Lanaken gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Lanaken zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Lanaken.

Tuinschermen Lanaken

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lanaken

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Lanaken.

Een tuinafscheiding plaatsen Lanaken hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Lanaken is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Lanaken. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Misschien hebben wij Lanaken eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Lanaken.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton Schutting Lanaken gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Lanaken

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Lanaken. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Lanaken heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lanaken

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berlikum
schutting Cothen
schutting Ulrum
schutting Gouderak
schutting ’t Harde
schutting Geervliet
schutting Ossendrecht
schutting Heusden
schutting Delfzijl
schutting Ulvenhout
schutting Leiden
schutting Naaldwijk