Schutting Susteren

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Susteren? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of monteren uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Susteren kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de luxe schutting foutloos zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Susteren

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type schutting. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Susteren.

Een erfafscheiding plaatsen in Susteren hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Susteren is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Susteren? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Susteren bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Susteren

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Engelen
schutting Scherpenzeel
schutting Wanssum
schutting Nieuwendijk
schutting Kesteren
schutting Losser
schutting Blerick
schutting Gorredijk
schutting Dommelen
schutting ‘t Harde
schutting Hippolytushoef
schutting Ooltgensplaat