Schutting Susteren

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Susteren? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Susteren. Het zetten van een een schutting Susteren kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Susteren

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke niets anders doen dan het monteren van schutting Susteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Susteren bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Susteren.

Tuin schermen Susteren

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Susteren

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Susteren uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Susteren die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Susteren.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Susteren is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting Susteren die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we Susteren voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Susteren. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Susteren.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Susteren

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Susteren is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Susteren

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leimuiden
schutting Nieuwstadt
schutting Leuth
schutting Vogelwaarde
schutting Halsteren
schutting Best
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Broek op Langedijk
schutting Waarland
schutting Teteringen
schutting Lochem
schutting Baarle-Nassau