Schutting Susteren

Op zoek naar een hout beton schutting Susteren? Wij kunnen de schutting Susteren op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Susteren vakkundig en snel voor u. Het plaatsen van een een schutting Susteren kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Susteren

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Susteren, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Susteren zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Susteren.

Tuin schermen Susteren

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Susteren

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Susteren die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Susteren.

Een tuinafscheiding plaatsen Susteren hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Susteren is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Susteren. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Susteren eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Susteren. Dat was nog nooit zo makkelijk! De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Susteren.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Susteren gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Susteren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Susteren. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Susteren

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vierlingsbeek
schutting Cothen
schutting Akkrum
schutting Zuidwolde
schutting Nistelrode
schutting Harkema
schutting Rilland
schutting Wagenborgen
schutting Belfeld
schutting Waspik
schutting Dongen
schutting Haaften