Schutting Overloon

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Overloon? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Overloon. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Overloon

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Overloon foutloos plaatsen. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Overloon gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Overloon.

Tuinschermen Overloon

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Overloon

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Overloon.

Een tuinafscheiding plaatsen Overloon hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Overloon is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Overloon zult vinden voor uw woning in Overloon. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Overloon.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Overloon.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Overloon van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Overloon

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Overloon is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Overloon heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Overloon

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Abbekerk
schutting Lieshout
schutting Leiden
schutting Zuidwolde
schutting Lelystad
schutting Eerbeek
schutting Didam
schutting Grootegast
schutting Groet
schutting Schaijk
schutting Elim
schutting Losser