Schutting Overloon

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Overloon? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. Het bouwen van een schutting bij u in Overloon kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die niets anders doen dan het zetten van erfafscheidingen. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Overloon

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze categorie schutting. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Overloon.

Een erfafscheiding plaatsen in Overloon hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Overloon is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Overloon. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een adres bij u in Overloon.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Overloon. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Overloon

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Meppel
schutting Julianadorp
schutting Udenhout
schutting Opperdoes
schutting Stein
schutting Epe
schutting Nieuwveen
schutting Hoogkarspel
schutting Molenhoek
schutting Oisterwijk
schutting Maasdijk
schutting Nieuwkoop