Schutting Berendrecht

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Berendrecht? Prins schuttingen kan de schuttingen Berendrecht op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Berendrecht bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berendrecht

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Berendrecht, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Berendrecht erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Berendrecht.

Tuinschermen Berendrecht

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Berendrecht

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Berendrecht: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Berendrecht die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Berendrecht.

Een schutting plaatsen Berendrecht hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Berendrecht is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een schutting Berendrecht die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben wij Berendrecht voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Berendrecht. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Berendrecht.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Berendrecht van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Berendrecht

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Berendrecht. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Berendrecht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Berendrecht

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Weerselo
schutting Elst
schutting Volendam
schutting Zelhem
schutting Veghel
schutting Breedeweg
schutting Vessem
schutting Callantsoog
schutting Marum
schutting Meppel
schutting Zuidlaren
schutting Tweede Exloërmond