Schutting Rothem

Rond aan het kijken voor een beton schutting Rothem? Wij kunnen de schuttingen Rothem leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Rothem vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rothem

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Rothem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Rothem gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Rothem bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Rothem. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Rothem.

Tuinschermen Rothem

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Rothem

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Rothem die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Rothem.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Rothem is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Rothem die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Rothem.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Rothem.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Rothem van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Rothem

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Rothem. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Rothem

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doesburg
schutting Brummen
schutting Geffen
schutting Pannerden
schutting Middelstum
schutting Wagenberg
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Hoogerheide
schutting Sambeek
schutting Nijeveen
schutting Hengelo
schutting Schoonoord