Schutting Rothem

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting in Rothem? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van erfafscheidingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Rothem

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Rothem.

Een erfafscheiding kopen in Rothem hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Rothem is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een tuin bij u in Rothem.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Rothem. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen in Rothem. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Rothem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wijlre
schutting Delfzijl
schutting Langerak
schutting Den Oever
schutting Monster
schutting Odiliapeel
schutting Hoofddorp
schutting Bovensmilde
schutting Renkum
schutting Doetinchem
schutting Heel
schutting Den Burg