Schutting Rothem

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Rothem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Rothem. Het monteren van een een schutting Rothem kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rothem

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Rothem. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Rothem zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Rothem.

Tuinschermen Rothem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Rothem

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Rothem.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Rothem is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Rothem zult tegenkomen voor uw woning in Rothem. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben wij Rothem eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij leveren Rothem. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Rothem van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Rothem

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Rothem. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Rothem

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ewijk
schutting Leek
schutting Maarn
schutting Waspik
schutting Riel
schutting Loosdrecht
schutting Elspeet
schutting Haaren
schutting Enkhuizen
schutting Nieuwkuijk
schutting Oldebroek
schutting Vaals