Schutting Rillaar

Op zoek naar een beton schutting Rillaar? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Rillaar. Het bouwen van een schuttingen Rillaar kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rillaar

We werken alleen met ervaren medewerkers die niks anders verrichten dan het installeren van schuttingen Rillaar. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schutting Rillaar vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Rillaar zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen Rillaar. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Rillaar.

Tuinschermen Rillaar

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Rillaar

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Rillaar: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Rillaar die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Rillaar.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rillaar is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een tuinschutting Rillaar die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres Rillaar.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Rillaar.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Rillaar van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Rillaar

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Rillaar. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Rillaar heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Rillaar

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grijpskerk
schutting Middelharnis
schutting Kockengen
schutting Nederweert
schutting Dokkum
schutting Heerlen
schutting Wijhe
schutting Oosthuizen
schutting Elst
schutting Beek en Donk
schutting Hansweert
schutting Enschede