Schutting Ruinerwold

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Ruinerwold? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Ruinerwold. Het monteren van een schuttingen Ruinerwold kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ruinerwold

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Ruinerwold bent u zeker van een perfect resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Ruinerwold vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Ruinerwold bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Ruinerwold. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Ruinerwold.

Tuinschermen Ruinerwold

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Ruinerwold

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Ruinerwold die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Ruinerwold.

Een tuinafscheiding plaatsen Ruinerwold hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Ruinerwold is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Ruinerwold zal tegenkomen voor uw woning in Ruinerwold. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Ruinerwold eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Ruinerwold. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Ruinerwold. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Ruinerwold.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ruinerwold

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Ruinerwold. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Ruinerwold heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ruinerwold

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Niekerk
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Andel
schutting Bocholtz
schutting Goor
schutting Sint Michielsgestel
schutting Assendelft
schutting Sambeek
schutting Purmerend
schutting Berlikum
schutting Hoek
schutting Etten-Leur