Schutting Ruinerwold

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Ruinerwold? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de erfafscheiding perfect plaatsen. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Ruinerwold

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Ruinerwold.

Een erfafscheiding plaatsen in Ruinerwold hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Ruinerwold is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Ruinerwold. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Ruinerwold? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Ruinerwold.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ruinerwold

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ottersum
schutting Aalsmeer
schutting Vaassen
schutting Numansdorp
schutting Zelhem
schutting Dwingeloo
schutting Rhenen
schutting Bathmen
schutting Someren
schutting Hulst
schutting Dwingeloo
schutting Hippolytushoef