Schutting Meensel-Kiezegem

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Meensel-Kiezegem? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Meensel-Kiezegem. Het zetten van een schuttingen Meensel-Kiezegem kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meensel-Kiezegem

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Meensel-Kiezegem, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Meensel-Kiezegem vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Meensel-Kiezegem.

Tuin schermen Meensel-Kiezegem

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Meensel-Kiezegem

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Meensel-Kiezegem.

Een schutting kopen Meensel-Kiezegem hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Meensel-Kiezegem is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Meensel-Kiezegem. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Meensel-Kiezegem? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Meensel-Kiezegem. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Meensel-Kiezegem.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Meensel-Kiezegem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Meensel-Kiezegem

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Meensel-Kiezegem is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Meensel-Kiezegem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Meensel-Kiezegem

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergeijk
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Bunnik
schutting Hoevelaken
schutting Bedum
schutting Ooij
schutting Gennep
schutting Zierikzee
schutting Hoogezand
schutting Gameren
schutting Terheijden
schutting Gameren