Schutting Kortenberg

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Kortenberg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Kortenberg. Het monteren van een een schutting Kortenberg kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kortenberg

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Kortenberg perfect plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Kortenberg erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Kortenberg bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Kortenberg.

Tuin schermen Kortenberg

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Kortenberg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Kortenberg die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Kortenberg.

Een schutting kopen Kortenberg hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Kortenberg is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Kortenberg die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Kortenberg eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Kortenberg plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Kortenberg van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Kortenberg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Kortenberg is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Kortenberg

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roggel
schutting Holten
schutting Hank
schutting Ten Boer
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Angeren
schutting Heel
schutting Vlissingen
schutting Sint Michielsgestel
schutting Hellendoorn
schutting Groesbeek
schutting Herten