Schutting Kortenberg

Op zoek naar een beton schutting Kortenberg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Kortenberg. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kortenberg

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Kortenberg bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Kortenberg zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Kortenberg. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Kortenberg.

Tuinschermen Kortenberg

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Kortenberg

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kortenberg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kortenberg is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Kortenberg. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Kortenberg eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Kortenberg.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Kortenberg.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Kortenberg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Kortenberg. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Kortenberg

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nagele
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Bodegraven
schutting Hansweert
schutting Helmond Brandevoort
schutting Nederhorst
schutting Soest
schutting Blerick
schutting Asten
schutting Woubrugge
schutting Dokkum
schutting Joure