Schutting Zaventem

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Zaventem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinafscheiding Zaventem. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Schutting Zaventem

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Zaventem zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinafscheiding met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zaventem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zaventem is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding zult vinden Zaventem. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Zaventem? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Zaventem.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Zaventem

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Blerick
schutting Sint Annaparochie
schutting Velserbroek
schutting Veghel
schutting Eersel
schutting Alkmaar
schutting Zaamslag
schutting Alphen
schutting Heerhugowaard
schutting Oostburg
schutting Rucphen
schutting Heeswijk-Dinther