Schutting Zaventem

Op zoek naar een moderne schutting Zaventem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Zaventem. Het bouwen van een schuttingen Zaventem kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zaventem

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Zaventem correct zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Zaventem vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Zaventem zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Zaventem.

Tuin schermen Zaventem

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zaventem

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Zaventem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zaventem is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Zaventem zal tegenkomen voor uw woning in Zaventem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Misschien hebben we Zaventem eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Zaventem. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Zaventem plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Zaventem.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Zaventem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Zaventem is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Zaventem

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kloosterzande
schutting Hellendoorn
schutting Gilze
schutting Rheden
schutting Bosschenhoofd
schutting Ursem
schutting Dinteloord
schutting Voorthuizen
schutting Gemert
schutting Bathmen
schutting Breskens
schutting Sint Michielsgestel