Schutting Puurs

Rond aan het kijken voor een nieuwe tuinafscheiding Puurs? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinafscheiding Puurs. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de tuinafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de luxe tuinafscheiding perfect monteren. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Schutting Puurs

Een houten schutting gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Puurs. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinafscheiding

Naast de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Puurs.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Puurs is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Puurs.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Puurs. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Puurs plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Puurs

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Veen
schutting Reuver
schutting Dronten
schutting Hoeven
schutting Gramsbergen
schutting Haps
schutting Middenbeemster
schutting Houten
schutting Opmeer
schutting Erp
schutting Rijssen
schutting Hoeven