Schutting Puurs

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Puurs? Prins schuttingen kan de schutting Puurs op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Puurs deskundig en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Puurs

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Puurs. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Puurs vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Puurs bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Puurs.

Tuin schermen Puurs

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Puurs

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Puurs uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Puurs.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Puurs is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Puurs die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Puurs eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Puurs zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Puurs van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Puurs

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Puurs is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Puurs heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Puurs

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verschillende type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koudekerke
schutting Brummen
schutting Maasbree
schutting Dieteren
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Bodegraven
schutting Sprundel
schutting Moordrecht
schutting ’t Harde
schutting Hoven
schutting Maastricht
schutting Lent