Schutting Puurs

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Puurs? Prins schuttingen kan uw schuttingen Puurs op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Puurs deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Puurs

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Puurs bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schutting Puurs vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Puurs bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen Puurs. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Puurs.

Tuinschermen Puurs

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Puurs

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Puurs.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Puurs is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Puurs die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Puurs voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Puurs. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Puurs gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Puurs

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Puurs nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Puurs

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwartsluis
schutting Montfort
schutting Voerendaal
schutting Teteringen
schutting Bergeijk
schutting Ottersum
schutting Maasbree
schutting Apeldoorn
schutting Voorhout
schutting Scheemda
schutting Beuningen
schutting Beek en Donk