Schutting Almelo

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Almelo? Wij kunnen uw schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eindproduct met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Almelo

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Almelo.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Almelo is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Almelo.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we leveren in Almelo. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling. Schutting Almelo.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Almelo

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme. Schutting Almelo.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

 

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Menaldum
schutting Stolwijk
schutting Ulft
schutting Lopik
schutting Hillegom
schutting Veenendaal
schutting Apeldoorn
schutting Blaricum
schutting Raamsdonksveer
schutting Tweede Exloërmond
schutting Tweede Exloërmond
schutting Bergum