Schutting Almelo

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Almelo? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Almelo. Het zetten van een een schutting Almelo kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Almelo

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Almelo, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Almelo. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Almelo.

Tuin schermen Almelo

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Almelo

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Almelo die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Almelo.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Almelo is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Almelo. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Almelo? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Almelo. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Almelo plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Almelo van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Almelo

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Almelo niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Almelo

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit meerdere type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kaatsheuvel
schutting Ederveen
schutting Boekel
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Heesch
schutting Oostzaan
schutting Eibergen
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Nieuwendijk
schutting Eersel
schutting Ulvenhout
schutting Leegkerk