Schutting Almelo

Op zoek naar een luxe schutting Almelo? Prins schuttingen kan uw schutting Almelo leveren of zetten de nieuwe schuttingen Almelo bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Almelo

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Almelo bent u verzekerd van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Almelo bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Almelo.

Tuinschermen Almelo

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Almelo

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Almelo die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Almelo.

Een tuinafscheiding kopen Almelo hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Almelo is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Almelo. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie adres Almelo.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Almelo plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Almelo.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Almelo

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Almelo is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Almelo

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwanenburg
schutting Arnemuiden
schutting Barneveld
schutting Ulvenhout
schutting Hansweert
schutting Voerendaal
schutting Odoorn
schutting Sint Jansteen
schutting Lekkerkerk
schutting Moordrecht
schutting Nijkerk
schutting Almere-Haven