Schutting Smilde

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Smilde? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Smilde kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de schutting correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Smilde

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Smilde.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Smilde is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Smilde. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres bij u in Smilde.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Smilde. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Smilde bouwen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Smilde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vuren
schutting Groningen
schutting Poortugaal
schutting Gieten
schutting Limbricht
schutting Well
schutting Ridderkerk
schutting Gerwen
schutting Groningen
schutting Oudewater
schutting Boekel
schutting Ter Heijde