Schutting Smilde

Op zoek naar een nieuwe schutting Smilde? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Smilde. Het zetten van een een schutting Smilde kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Smilde

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Smilde foutloos monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Smilde gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Smilde bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Smilde.

Tuinschermen Smilde

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Smilde

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Smilde uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Smilde die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Smilde.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Smilde is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Smilde zult vinden voor uw woning in Smilde. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Misschien hebben we Smilde voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Smilde. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Smilde gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Smilde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Smilde. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Smilde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Smilde

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelharnis
schutting Lopik
schutting Ede
schutting Mijdrecht
schutting Beek
schutting Scherpenzeel
schutting Gameren
schutting Epe
schutting Meerlo
schutting Roermond
schutting Ulrum
schutting Boven-Hardinxveld