Schutting Smilde

Rond aan het kijken voor een moderne tuinafscheiding Smilde? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Smilde. Het plaatsen van een tuinafscheiding Smilde kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Smilde

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Smilde zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe tuinafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinafscheiding

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Smilde.

Een tuinafscheiding plaatsen Smilde hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Smilde is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij Smilde eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Smilde plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Smilde

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heusden
schutting Houten
schutting Benthuizen
schutting Harkstede
schutting Zaamslag
schutting Ottersum
schutting Beilen
schutting Zeist
schutting Asten
schutting Niekerk
schutting Beek
schutting Blerick