Schutting Smilde

Op zoek naar een hout beton schutting Smilde? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Smilde. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Smilde

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Smilde, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Smilde erg populair, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Smilde bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Smilde. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Smilde.

Tuin schermen Smilde

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Smilde

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Smilde die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Smilde.

Een schutting kopen Smilde hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Smilde is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Smilde zult vinden voor uw woning in Smilde. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Smilde? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Smilde.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Smilde gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Smilde

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Smilde nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Smilde

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Anna-Paulowna
schutting Wanssum
schutting Renswoude
schutting Sneek
schutting Witmarsum
schutting Woubrugge
schutting Zetten
schutting Rijsoord
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Laren
schutting Eijsden
schutting Ammerzoden