Schutting Ketsingen

Op zoek naar een beton schutting Ketsingen? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Ketsingen. Het zetten van een een schutting Ketsingen kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ketsingen

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Ketsingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Ketsingen gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Ketsingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen Ketsingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Ketsingen.

Tuin schermen Ketsingen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ketsingen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Ketsingen: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Ketsingen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Ketsingen is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Ketsingen. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Ketsingen voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Ketsingen.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Ketsingen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ketsingen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Ketsingen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Ketsingen

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heinenoord
schutting Volkel
schutting Etten-Leur
schutting Benschop
schutting Arnemuiden
schutting Almere
schutting Ochten
schutting Waardenburg
schutting Malden
schutting Rijssen
schutting Gendt
schutting Obdam