Schutting Ketsingen

Op zoek naar een nieuwe schutting Ketsingen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Ketsingen. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ketsingen

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Ketsingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Ketsingen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Ketsingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen Ketsingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Ketsingen.

Tuin schermen Ketsingen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ketsingen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Ketsingen die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Ketsingen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Ketsingen is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Ketsingen zult tegenkomen voor uw woning in Ketsingen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Ketsingen.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Ketsingen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Ketsingen.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Ketsingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Ketsingen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting Ketsingen is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Ketsingen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alverna
schutting Terneuzen
schutting Veendam
schutting Emmeloord
schutting Ede
schutting Ulrum
schutting Soest
schutting Tricht
schutting Kudelstaart
schutting Damwoude
schutting Edam
schutting Anna-Paulowna