Schutting Kinrooi

Rond aan het kijken voor een beton schutting Kinrooi? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Kinrooi. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kinrooi

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Kinrooi bent u zeker van een perfect resultaat met goede garanties. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Kinrooi gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Kinrooi zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kinrooi.

Tuin schermen Kinrooi

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Kinrooi

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Kinrooi die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Kinrooi.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kinrooi is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Kinrooi die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een adres Kinrooi.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Kinrooi. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Kinrooi.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Kinrooi

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Kinrooi. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Kinrooi heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Kinrooi

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit verscheidene type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eefde
schutting Nieuwkoop
schutting Kruisland
schutting Limbricht
schutting Beesd
schutting Joure
schutting Almere
schutting Nieuwe Pekela
schutting Akkrum
schutting Lochem
schutting Someren
schutting Susteren