Schutting Groenlo

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Groenlo? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren kunnen de tuinafscheiding correct zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Groenlo

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Groenlo.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Groenlo is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een adres bij u in Groenlo.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Groenlo.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Groenlo

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Grijpskerk
schutting Zetten
schutting Diessen
schutting De Bilt
schutting De Zilk
schutting Axel
schutting Bolsward
schutting Roelofsarendsveen
schutting Alblasserdam
schutting De Wijk
schutting Kapelle
schutting Udenhout