Schutting Groenlo

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Groenlo? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Groenlo. Het bouwen van een een schutting Groenlo kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groenlo

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Groenlo correct zetten. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Groenlo vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Groenlo zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Groenlo.

Tuin schermen Groenlo

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Groenlo

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Groenlo die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Groenlo.

Een schutting plaatsen Groenlo hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Groenlo is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Groenlo zult tegenkomen voor uw woning in Groenlo. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Groenlo? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Groenlo. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Groenlo van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Groenlo

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting Groenlo is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Groenlo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Groenlo

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oeffelt
schutting Werkhoven
schutting Hoofddorp
schutting Goor
schutting Waspik
schutting Dalen
schutting Zwaagwesteinde
schutting Scheemda
schutting Varsseveld
schutting Heusden
schutting Hulsberg
schutting Damwoude