Schutting Groenlo

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Groenlo? Prins schuttingen kan de schuttingen Groenlo leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Groenlo vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groenlo

Wij werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Groenlo. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Groenlo gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Groenlo zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Groenlo. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Groenlo.

Tuin schermen Groenlo

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Groenlo

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Groenlo.

Een tuinafscheiding kopen Groenlo hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Groenlo is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Groenlo zal vinden voor uw woning in Groenlo. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Groenlo.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen Groenlo. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Groenlo gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Groenlo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Groenlo niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Groenlo

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verschillende modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hansweert
schutting Made
schutting Sas van Gent
schutting Middenmeer
schutting Ochten
schutting Lichtenvoorde
schutting Andel
schutting Laren
schutting Avenhorn
schutting Schinveld
schutting Losser
schutting Ten Boer