Schutting Werkendam

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting in Werkendam? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Werkendam

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Werkendam.

Een erfafscheiding kopen in Werkendam hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Werkendam is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Werkendam. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Werkendam? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Werkendam. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Werkendam zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Werkendam

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Stiens
schutting Wagenberg
schutting Holwerd
schutting Leuth
schutting Herkenbosch
schutting Tholen
schutting Renswoude
schutting Velden
schutting Wijchen
schutting Berlicum
schutting Broek in Waterland
schutting Nieuwstadt