Schutting Herfelingen

Op zoek naar een nieuwe schutting Herfelingen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Herfelingen. Het monteren van een schuttingen Herfelingen kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herfelingen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Herfelingen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Herfelingen vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Herfelingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Herfelingen.

Tuin schermen Herfelingen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Herfelingen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Herfelingen: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Herfelingen die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Herfelingen.

Een schutting plaatsen Herfelingen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Herfelingen is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Herfelingen. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres Herfelingen.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Herfelingen. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Herfelingen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Herfelingen.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Herfelingen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Herfelingen is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Herfelingen

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
U kunt kiezen uit diverse type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lisserbroek
schutting Doorwerth
schutting De Lutte
schutting Klazienaveen
schutting Dalen
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Berlicum
schutting Den Ham
schutting Hansweert
schutting Smilde
schutting Sas van Gent
schutting Lith