Schutting Hattem

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Hattem? Prins schuttingen kan de schuttingen Hattem bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Hattem bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hattem

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Hattem bent u verzekerd van een correct eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Hattem vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Hattem bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Hattem.

Tuin schermen Hattem

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Hattem

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Hattem.

Een schutting kopen Hattem hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Hattem is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Hattem die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een referentie tuin Hattem.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we leveren Hattem. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Hattem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Hattem

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Hattem. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Hattem

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groningen
schutting Born
schutting Nagele
schutting Made
schutting Handel
schutting Oirschot
schutting Rheden
schutting Benschop
schutting Bilthoven
schutting Houten
schutting Zevenhuizen
schutting Nunspeet