Schutting Hattem

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Hattem? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Hattem kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Hattem

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze categorie erfafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Hattem.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Hattem is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Hattem. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Hattem.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Hattem. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren in Hattem. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Hattem

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kesteren
schutting Waalwijk
schutting Noordwijk
schutting Winterswijk
schutting Sneek
schutting Sint Maartensdijk
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Brakel
schutting Spaubeek
schutting Drogeham
schutting Zutphen
schutting Sliedrecht