Schutting Hattem

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Hattem? Prins schuttingen kan de schutting Hattem leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Hattem deskundig en vlug voor u. Het bouwen van een schuttingen Hattem kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hattem

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Hattem bent u verzekerd van een goed eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Hattem gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Hattem bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Hattem.

Tuin schermen Hattem

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hattem

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Hattem: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Hattem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hattem is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting Hattem die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Hattem? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Hattem.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Hattem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Hattem

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Hattem. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hattem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Hattem

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hengelo
schutting Langeraar
schutting Olst
schutting Odijk
schutting Zuidhorn
schutting Dalen
schutting Poeldijk
schutting Appingedam
schutting Doorn
schutting Ulrum
schutting Budel
schutting Stein