Schutting Haarlem

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Haarlem? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel die niets anders doen dan het plaatsen van schuttingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Haarlem

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Haarlem.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin in Haarlem is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Haarlem eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Haarlem.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Haarlem

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Weerselo
schutting Ermelo
schutting Vogelwaarde
schutting Geffen
schutting Ewijk
schutting Oostburg
schutting Aalsmeer
schutting Gouda
schutting Vlissingen
schutting Boxmeer
schutting Hasselt
schutting Slagharen