Schutting Kortenhoef

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting in Kortenhoef? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Kortenhoef

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Kortenhoef.

Een schutting plaatsen in Kortenhoef hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Kortenhoef is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Kortenhoef? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Kortenhoef. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Kortenhoef

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Renswoude
schutting Lelystad
schutting Surhuisterveen
schutting Wijlre
schutting Dieren
schutting Geertruidenberg
schutting Midwoud
schutting Uithuizen
schutting Oude-Tonge
schutting Klazienaveen
schutting Vorden
schutting ‘s-Gravenzande