Schutting Kortenhoef

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Kortenhoef? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Kortenhoef. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kortenhoef

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Kortenhoef, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Kortenhoef vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Kortenhoef.

Tuinschermen Kortenhoef

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Kortenhoef

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kortenhoef: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Kortenhoef die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Kortenhoef.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kortenhoef is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Kortenhoef. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Kortenhoef.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Kortenhoef. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Kortenhoef.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Kortenhoef

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Kortenhoef. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Kortenhoef

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ittervoort
schutting Damwoude
schutting Rolde
schutting Rockanje
schutting Klazienaveen
schutting Arnemuiden
schutting Malden
schutting Hulsberg
schutting Beesel
schutting Waarland
schutting Nuenen
schutting Balk