Schutting Kortenhoef

Op zoek naar een nieuwe schutting Kortenhoef? Prins schuttingen kan de schuttingen Kortenhoef bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Kortenhoef bekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kortenhoef

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Kortenhoef, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Kortenhoef erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kortenhoef.

Tuin schermen Kortenhoef

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Kortenhoef

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Kortenhoef: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Kortenhoef.

Een schutting kopen Kortenhoef hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Kortenhoef is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Kortenhoef. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Kortenhoef.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Kortenhoef bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton Schutting Kortenhoef gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Kortenhoef

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Kortenhoef is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Kortenhoef

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit verschillende type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breedeweg
schutting Oosterhout
schutting Moordrecht
schutting Brummen
schutting Uden
schutting Nieuwstadt
schutting Dorst
schutting Schoonhoven
schutting Oosterhesselen
schutting Liessel
schutting Doetinchem
schutting Hoogkerk