Schutting Heusden

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Heusden? Wij kunnen uw schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Het zetten van een schutting bij u in Heusden kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Heusden

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type erfafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Heusden.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Heusden is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Heusden.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Erfafscheiding kopen Heusden. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Heusden plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Heusden

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bedum
schutting Overdinkel
schutting Baarle-Hertog
schutting Zevenaar
schutting Zuidlaren
schutting Oud-Beijerland
schutting Merum
schutting Dalfsen
schutting Nuland
schutting Strijen
schutting Beemster
schutting Landsmeer