Schutting Heusden

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Heusden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Heusden. Het monteren van een schuttingen Heusden kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heusden

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Heusden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Heusden gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Heusden zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Heusden.

Tuinschermen Heusden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Heusden

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Heusden: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Heusden die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Heusden.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heusden is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Heusden zult tegenkomen voor uw woning in Heusden. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Heusden voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Heusden. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Heusden. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Heusden gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Heusden

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Heusden niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Heusden

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Barneveld
schutting Haalderen
schutting Harskamp
schutting Tolkamer
schutting Goudswaard
schutting Hellevoetsluis
schutting Heiloo
schutting Molenhoek
schutting Lunteren
schutting Zelhem
schutting Ilpendam
schutting Groet