Schutting Heusden

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Heusden? Prins schuttingen kan uw schutting Heusden op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Heusden bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heusden

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Heusden foutloos plaatsen. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Heusden gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Heusden.

Tuinschermen Heusden

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Heusden

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Heusden.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Heusden is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Heusden. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Heusden voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Heusden zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Heusden van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Heusden

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Heusden niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Heusden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Heusden

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stiphout
schutting Slochteren
schutting Schimmert
schutting Meerkerk
schutting Giessen
schutting Nederhorst
schutting Reuver
schutting De Zilk
schutting Maurik
schutting Scharwoude
schutting Clinge
schutting Dongen