Schutting Loon-op-Zand

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Loon-op-Zand? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Loon-op-Zand kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een goed resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Loon-op-Zand

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Loon-op-Zand.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Loon-op-Zand is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Loon-op-Zand. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres bij u in Loon-op-Zand.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Loon-op-Zand. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Loon-op-Zand

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Soerendonk
schutting ‘t Veld
schutting Schimmert
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Zevenhuizen
schutting Grootebroek
schutting Lobith
schutting Purmerend
schutting Oosterhout
schutting Amersfoort
schutting Lemelerveld
schutting Goudswaard