Schutting Loon op Zand

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Loon op Zand? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Loon op Zand. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Loon op Zand

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Loon op Zand, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Loon op Zand gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Loon op Zand bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Loon op Zand. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Loon op Zand.

Tuinschermen Loon op Zand

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Loon op Zand

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Loon op Zand die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Loon op Zand.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Loon op Zand is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Loon op Zand die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Loon op Zand.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Loon op Zand. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Loon op Zand plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting Loon op Zand van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Loon op Zand

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Loon op Zand nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Loon op Zand

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langerak
schutting Sint Michielsgestel
schutting Breezand
schutting Uithuizermeeden
schutting Duiven
schutting Molenhoek
schutting Wagenborgen
schutting Zwolle
schutting Renkum
schutting Baflo
schutting Wezep
schutting Geesteren