Schutting Waasmont

Op zoek naar een moderne schutting Waasmont? Prins schuttingen kan uw schutting Waasmont op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Waasmont vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waasmont

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Waasmont, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Waasmont gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Waasmont.

Tuin schermen Waasmont

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Waasmont

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Waasmont uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Waasmont: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Waasmont.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Waasmont is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting Waasmont die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we Waasmont eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Waasmont.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Waasmont gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Waasmont

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Waasmont. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Waasmont

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oirschot
schutting Stiphout
schutting Zevenbergen
schutting Wapenveld
schutting Hulsberg
schutting Harkstede
schutting Cothen
schutting Scharwoude
schutting Hattem
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Gilze
schutting Scharwoude