Schutting Waasmont

Op zoek naar een nieuwe schutting Waasmont? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Waasmont. Het zetten van een schuttingen Waasmont kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waasmont

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Waasmont. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Waasmont gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Waasmont. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Waasmont.

Tuin schermen Waasmont

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Waasmont

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Waasmont: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Waasmont.

Een tuinafscheiding plaatsen Waasmont hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Waasmont is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Waasmont die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Waasmont? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Waasmont bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Waasmont van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Waasmont

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Waasmont nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Waasmont

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit diverse type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bocholtz
schutting Scherpenzeel
schutting Bleiswijk
schutting Geldermalsen
schutting Rhoon
schutting Klundert
schutting Halfweg
schutting Maasland
schutting Alblasserdam
schutting Varsseveld
schutting Uitgeest
schutting Enkhuizen