Schutting IJburg

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting in IJburg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel welke niks anders verrichten dan het plaatsen van erfafscheidingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting IJburg

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen IJburg.

Een erfafscheiding plaatsen in IJburg hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in IJburg is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in IJburg? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen in IJburg. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting IJburg

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poort

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Echt
schutting Afferden
schutting Westervoort
schutting Oostzaan
schutting Maartensdijk
schutting Bodegraven
schutting Andijk
schutting Borculo
schutting Berg
schutting Ruinen
schutting Willemstad
schutting Ouderkerk aan den IJssel