Schutting IJburg

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting IJburg? Prins schuttingen kan uw schuttingen IJburg op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting IJburg vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting IJburg

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting IJburg foutloos plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen IJburg gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen IJburg. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting IJburg.

Tuin schermen IJburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen IJburg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting IJburg uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting IJburg: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen IJburg.

Een schutting plaatsen IJburg hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin IJburg is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een schutting IJburg die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin IJburg.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen IJburg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren IJburg.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen IJburg van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting IJburg

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting IJburg is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur IJburg

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doetinchem
schutting Gerwen
schutting Vlodrop
schutting Niekerk
schutting Marum
schutting Ter Heijde
schutting Liempde
schutting Rijsoord
schutting Alkmaar
schutting Dinxperlo
schutting Pijnacker
schutting Leens