Schutting Teteringen

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Teteringen? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Teteringen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze categorie erfafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Teteringen.

Een schutting kopen in Teteringen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Teteringen is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Teteringen. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben we bij u in Teteringen eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Teteringen. Dat was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Teteringen.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Teteringen

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hengelo
schutting Nederhorst
schutting Tholen
schutting Rijsenhout
schutting Ter Heijde
schutting Arnemuiden
schutting Well
schutting Eijsden
schutting Arcen
schutting Bovensmilde
schutting Ooij
schutting Waarland