Schutting Bergen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Bergen? Wij kunnen uw schutting Bergen leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Bergen vakkundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Bergen bent u zeker van een perfect resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Bergen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Bergen zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Bergen.

Tuinschermen Bergen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bergen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Bergen die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Bergen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bergen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Bergen die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Bergen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Bergen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Bergen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Bergen

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Bergen niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Bergen

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verscheidene type poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ter Aar
schutting Obdam
schutting Terneuzen
schutting Zwartemeer
schutting Dieteren
schutting Ilpendam
schutting Bunschoten
schutting Grou
schutting Tweede Exloërmond
schutting Angeren
schutting Megen
schutting Cadier en Keer