Schutting Bergen

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Bergen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting. Het monteren van een schutting bij u in Bergen kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Bergen

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Bergen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Bergen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Bergen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Bergen bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Bergen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Waarland
schutting Bergeijk
schutting Vaassen
schutting Schoonhoven
schutting Well
schutting Soerendonk
schutting Oosterhout
schutting Lexmond
schutting Alphen
schutting Mijnsheerenland
schutting Kerkrade
schutting Heino