Schutting Oud-Heusden

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Oud-Heusden? Wij kunnen uw schuttingen Oud-Heusden bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Oud-Heusden vakbekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Oud-Heusden kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oud-Heusden

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Oud-Heusden correct monteren. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Oud-Heusden erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Oud-Heusden zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Oud-Heusden.

Tuinschermen Oud-Heusden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Oud-Heusden

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Oud-Heusden uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oud-Heusden: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Oud-Heusden die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Oud-Heusden.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Oud-Heusden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting Oud-Heusden die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Oud-Heusden voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Oud-Heusden.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Oud-Heusden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Oud-Heusden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Oud-Heusden. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Oud-Heusden

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lemelerveld
schutting Harlingen
schutting Berg
schutting Barendrecht
schutting Volkel
schutting Heino
schutting Marknesse
schutting Esch
schutting Oldemarkt
schutting Sleeuwijk
schutting Rijsenhout
schutting Stolwijk