Schutting Oud-Heusden

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Oud-Heusden? Prins schuttingen kan de schutting Oud-Heusden op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Oud-Heusden vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oud-Heusden

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Oud-Heusden. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Oud-Heusden bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Oud-Heusden.

Tuin schermen Oud-Heusden

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oud-Heusden

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Oud-Heusden.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Oud-Heusden is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een tuinschutting Oud-Heusden die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een referentie tuin Oud-Heusden.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Oud-Heusden. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Oud-Heusden.

Semi luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Oud-Heusden

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Oud-Heusden is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Oud-Heusden

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arnhem
schutting Vaassen
schutting Rucphen
schutting Nieuwe Pekela
schutting Terneuzen
schutting Vinkeveen
schutting Heerhugowaard
schutting Heijen
schutting Hillegom
schutting Den Dolder
schutting Ammerzoden
schutting Warmenhuizen