Schutting Oud-Heusden

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Oud-Heusden? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen bouwen kunnen de erfafscheiding correct zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin altijd verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Oud-Heusden

De houten schutting vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Oud-Heusden.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis in Oud-Heusden is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Oud-Heusden. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres bij u in Oud-Heusden? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we leveren in Oud-Heusden. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Oud-Heusden

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Broek in Waterland
schutting Harderwijk
schutting Steenbergen
schutting Bennebroek
schutting Milheeze
schutting Rhoon
schutting Goirle
schutting Akkrum
schutting Waddinxveen
schutting Willemstad
schutting Eibergen
schutting Woubrugge