Schutting Lekkerkerk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Lekkerkerk? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Lekkerkerk kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Lekkerkerk

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Lekkerkerk.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Lekkerkerk is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Lekkerkerk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Lekkerkerk. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Lekkerkerk plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Lekkerkerk

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dommelen
schutting Limmen
schutting Gorredijk
schutting Nunspeet
schutting Mierlo
schutting Poeldijk
schutting Gasselternijveen
schutting Helmond
schutting Middelharnis
schutting Scherpenisse
schutting Heech
schutting Stein