Schutting Lekkerkerk

Op zoek naar een hout beton schutting Lekkerkerk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Lekkerkerk. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lekkerkerk

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Lekkerkerk, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen Lekkerkerk bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Lekkerkerk. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Lekkerkerk.

Tuinschermen Lekkerkerk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Lekkerkerk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Lekkerkerk die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Lekkerkerk.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Lekkerkerk is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Lekkerkerk. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben we Lekkerkerk eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Lekkerkerk.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Lekkerkerk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lekkerkerk

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Lekkerkerk. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Lekkerkerk

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tiel
schutting Druten
schutting Abcoude
schutting Hardenberg
schutting Venray
schutting Vroomshoop
schutting Reuver
schutting Lekkerkerk
schutting Abbekerk
schutting Aalten
schutting Budel
schutting Uithoorn