Schutting Lekkerkerk

Op zoek naar een luxe schutting Lekkerkerk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Lekkerkerk. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lekkerkerk

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Lekkerkerk bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Lekkerkerk gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Lekkerkerk zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Lekkerkerk.

Tuin schermen Lekkerkerk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lekkerkerk

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Lekkerkerk uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Lekkerkerk die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Lekkerkerk.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Lekkerkerk is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Lekkerkerk. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Lekkerkerk eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Lekkerkerk.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Lekkerkerk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lekkerkerk

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Lekkerkerk is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Lekkerkerk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Lekkerkerk

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Appingedam
schutting Fijnaart
schutting Ulvenhout
schutting De Lutte
schutting Wassenaar
schutting Putten
schutting Vledder
schutting Hoofddorp
schutting Leimuiden
schutting Hedel
schutting Almelo
schutting Schaijk