Schutting Leens

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Leens? Prins schuttingen kan uw schutting Leens bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Leens vakkundig en snel voor u. Het plaatsen van een een schutting Leens kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leens

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Leens, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Leens gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Leens zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Leens. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Leens.

Tuinschermen Leens

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Leens

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Leens.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Leens is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Leens zult tegenkomen voor uw woning in Leens. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben we Leens voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Leens bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Leens van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Leens

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Leens. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Leens heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Leens

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amersfoort
schutting Sint Oedenrode
schutting Heinkenszand
schutting Tolkamer
schutting Hattem
schutting Lichtenvoorde
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Hengelo
schutting Goedereede
schutting Nieuwleusen
schutting Leiden
schutting Helmond Brandevoort