Schutting Leens

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Leens? Wij kunnen de schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de houten schutting foutloos zetten. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Leens

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Leens.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Leens is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Leens. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Leens? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen in Leens. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Leens

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit diverse type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting De Lutte
schutting Meteren
schutting Ridderkerk
schutting Elim
schutting Veen
schutting Houten
schutting Prinsenbeek
schutting Elst
schutting Venray
schutting Enter
schutting Liempde
schutting Ooij